Pareleffect Protect+.jpg

CONTACTEER ONS VOOR

VRIJBLIJVEND ADVIES

OFFERTE-AANVRAAG MET GRATIS ADVIES

Wil je een oude betonvloer of gevel opknappen? Onze adviseurs komen met plezier langs voor een gratis vloer- of gevelinspectie (vanaf 200m²). Voor projecten <200m² doen we de inspectie of adviesgesprek  aan de hand van foto's of een videocall.

Plannen voor een nieuwe kantoor, opslagruimte of wooncomplex? We staan u graag bij van bij de beginfase van het proces met gratis advies over de geschikte bescherming en afwerking.

Vul het contactformulier hieronder in en we nemen spoedig contant op!

ONZE WERKWIJZE

ADVIES OF

INSPECTIE

ADVIESRAPPORT

AANVRAAG
OFFERTE

Onze adviseur neemt contact op om uw wensen in kaart te brengen. Dat gebeurt via een (digitaal/telefonisch) adviesgesprek of een inspectie

Onze adviseur giet zijn bevindingen in een adviesrapport. Dat rapport bevat niet alleen ons advies, maar ook all gegevens over uw project, wensen en budget.

Op basis van het advisrapport en de geadviseerde oplossing krijgt u een lijst van erkende applicateurs die u kunt contacteren voor een offerte-aanvraag.

GOEDKEURING

PROJECT

PLANNING EN UITVOERING

UITREIKING

CERTIFICAAT

Als u een akkoord hebt met één van onze applicateurs, registreert de applicateur het project in ons systeem en bestelt hij de nodige producten en materialen.

Het project wordt ingepland en uitgevoerd met gecertificeerde producten en volgens de geadviseerde uitvoeringsmethodes.

Na uitvoering van het project wordt het certificaat uitgereikt met alle projectinformatie, toegepaste producten en methodes en onderhoudsadvies.

CONTACTFORMULIER

Laat je gegevens achter en bezorg ons meer info over je project. We maken een offerte op maat en brengen je in contact enkele van onze gecertificeerde applicateurs.

arrow&amp;v
UPLOAD FOTO'S
Max File Size 15MB

CONTACTEER ONS

 

IN2-CONCRETE BV
Lange Ambachtstraat 10

9860 Oosterzele

solutions@in2-concrete.com

09 348 23 82

IN2-CONCRETE SOLUTIONS

 

Een initiatief van

IN2-CONCRETE BV

Lange Ambachtstraat 10

9860 Oosterzele

België

solutions@in2-concrete.com

09 348 23 82

SITEMAP

© 2020 IN2-CONCRETE BV